Click on the slide!

Certificat de performanță energetică

serviciu nou pentru tine

Firma noastră îţi oferă acum servicii de audit energetic

Mai mult...
Click on the slide!

Detectoare de gaze

Pentru siguranta ta!

Protejeaza-ti caminul familiei tale! Detectorul de gaze inchide gazul automat direct de la sursa!

Mai mult...
Click on the slide!

Centrale Termice

Platesti cat consumi

Centrala termica e furnizorul tau personal de caldura. Cu noi poti sa fii sigur ca alegi cel mai bun echipament…

Mai mult...
Click on the slide!

Finanţare - CREDIT

Eficienta maxima

Credit pentru toate serviciile noastre!

Mai mult...
Home Politica de confidentialitate
PDF

Confidenţialitatea şi securitatea datelor

La Miu S.R.L., dreptul dumneavoastră la intimitate şi la securitate reprezintă o preocupare majoră. Mai jos sunt regulile pe care noi le urmăm pentru a vă proteja informaţiile personale. Vă rugăm să le citiţi cu atenţie.

Politica de confidenţialitate Miu S.R.L.

Miu S.R.L. respectă confidenţialitatea Dvs. În întreaga noastră activitate, oriunde am fi, noi vom colecta (daca este nevoie), stoca şi utiliza informaţiile dumneavoastră personale doar în scopuri bine definite. Utilizăm informaţiile Dvs. pentru a îmbunătăţi relaţia noastră cu Dvs., de exemplu, pentru a procesa achiziţia Dvs., pentru a furniza servicii şi suport şi pentru a împărtăşi cu Dvs. noutăţi despre produse, servicii şi companie şi oferte. Noi nu înstrăinăm informaţiile Dvs. personale. Puteţi contacta Miu S.R.L. în orice moment cu orice despre confidenţialitate sau despre orice preocupări aţi avea. Puteţi întreba de asemenea în orice moment ce date personale ne-aţi dat şi puteţi solicita corectarea sau ştergerea acestora. Facem tot posibilul să protejăm securitatea datelor dumneavoastră personale prin utilizarea măsurilor şi proceselor corespunzătoare.

Informaţiile strânse de Miu S.R.L. despre dumneavoastră

Miu S.R.L. solicită doar anumite tipuri de informaţii personale. Vă solicităm să ne furnizaţi informaţii care ne vor da posibilitatea să procesăm achiziţia dumneavoastră sau să vă furnizăm servicii, să îmbunătăţim vizita Dvs. pe site, să răspundem solicitărilor de informaţii, să sprijinim relaţia cu Dvs., să vă asistăm în probleme de suport tehnic sau să rămânem în legătură după vizita dumneavoastră. Miu S.R.L. poate colecta informaţii atunci când dumneavoastră:

  • Vă înregistraţi pe www.miu.ro
  • Solicitaţi un preţ pentru produse şi/sau servicii;
  • Lansaţi o comandă pentru produse şi/sau servicii;

În fiecare dintre cazurile menţionate mai sus, vă putem solicita numele, adresa, adresa e-mail, numărul de telefon, ocupaţia, domeniul de activitate, informaţii de tranzacţionare cum ar fi preferinţele dumneavoastră, referinţe şi alte informaţii care sunt necesare pentru a vă procesa cererea, pentru a vă furniza serviciile solicitate sau pentru a vă înregistra pentru sau pentru a subscrie la servicii sau oferte.

Miu S.R.L. vă utilizează informaţiile personale numai în scopuri specifice

Informaţiile pe care le puneţi la dispoziţie vor fi păstrate confidenţiale şi sunt colectate şi procesate pentru următoarele scopuri generale sau pentru orice alt scop legitim descris de legea în vigoare.

  • Pentru a vă procesa achiziţia sau pentru a vă furniza serviciile solicitate
  • Pentru a îndeplini solicitarea de produse şi de servicii
  • Pentru a îmbunătăţi produsele şi serviciile noastre
  • Pentru a vă contacta;
  • Pentru a personaliza publicitatea şi conţinutul.

Scrisori de informare, liste de mail-uri, solicitări de informaţii

Dacă Dvs. doriţi, noi vă vom trimite informaţii despre diversele noastre produse şi servicii sau despre alte produse şi servicii care pot fi de interes pentru Dvs. Astfel de informaţii pot conţine alerte pentru upgrade-urile produsului, oferte speciale, informaţii actualizate şi alte produse şi servicii noi ale companiei Miu S.R.L.. Numai Miu S.R.L. (sau agenţii care lucrează în numele companiei Miu S.R.L.) vă vor trimite aceste mail-uri directe. Dacă nu mai doriţi să primiţi asemenea mail-uri, anunţaţi-ne pur şi simplu prin metodele descrise în secţiunea de Contact a site-ului

Miu S.R.L. nu vă va dezvălui informaţiile personale niciunei organizaţii terţe pentru utilizarea acestora în acţiuni de marketing fără consimţământul dumneavoastră

Informaţii personale care vă vizează (cum ar fi numele, adresa şi numărul de telefon) sau care vizează comanda dumneavoastră şi produsele pe care le-aţi achiziţionat nu vor fi oferite sau vândute niciunei organizaţii exterioare în scop de marketing sau de solicitare fără consimţământul dumneavoastră.

Drepturile dumneavoastră

La solicitarea dumneavoastră şi în termen de rezonabil vă vom anunţa ce tip de informaţii personale deţinem despre dumneavoastră, scopul pentru care le deţinem şi posibilii destinatarii. La solicitarea scrisă şi într-o perioadă de timp rezonabilă vom corecta, şterge şi/sau bloca informaţia dumneavoastră personală pentru procesări ulterioare dacă acea informaţie se dovedeşte a fi de fapt incorectă, incompletă sau irelevantă scopului (scopurilor) procesării.