Click on the slide!

Certificat de performanță energetică

serviciu nou pentru tine

Firma noastră îţi oferă acum servicii de audit energetic

Mai mult...
Click on the slide!

Detectoare de gaze

Pentru siguranta ta!

Protejeaza-ti caminul familiei tale! Detectorul de gaze inchide gazul automat direct de la sursa!

Mai mult...
Click on the slide!

Centrale Termice

Platesti cat consumi

Centrala termica e furnizorul tau personal de caldura. Cu noi poti sa fii sigur ca alegi cel mai bun echipament…

Mai mult...
Click on the slide!

Finanţare - CREDIT

Eficienta maxima

Credit pentru toate serviciile noastre!

Mai mult...
Home Despre noi Despre noi

Bine ati venit

Bine ai venitBine ai venit pe site-ul miu.ro. Iti oferim cele mai relevante informatii pentru confortul tau. Investeste cu noi in confortul tau, pentru ca meriti!

Proiectare şi consultanţă

Proiectare si consultanta12 ani de experienţă activă în domeniu te asigură că aici vei găsi cele mai bune soluţii pentru nevoile tale. Fie că este vorba de proiectare autorizată pentru instalaţii de gaze, proiectare termice sau sanitare, ai făcut alegerea cea mai bună apelând la noi.
Despre noi PDF

Firma Miu S.R.L. a fost fondată în anul 1991 şi activează pe piaţa de instalaţii de gaze naturale, termice de peste 12 ani, încă din anul 1996.

Întotdeauna gata să răspundem exigenţelor clienţilor noştri, am pus la punct în Slobozia un sistem de finanţare direct prin firmă, încă din momentul în care un credit la o instituţie financiară era un lux pe care nu mulţi şi-l puteau permite, fără intermediul oricărei bănci sau instituţii financiare, sistem de care au beneficiat de-a lungul timpului peste 10000 dintre clienţii noştri. Gata să inovăm şi să gândim noi posibilităţi de rezolvare a doleanţelor clienţilor noştri, am devenit cea mai mare firmă de instalaţii de gaze din Slobozia, pe segmentul clienţilor persoane fizice.