Click on the slide!

Certificat de performanță energetică

serviciu nou pentru tine

Firma noastră îţi oferă acum servicii de audit energetic

Mai mult...
Click on the slide!

Detectoare de gaze

Pentru siguranta ta!

Protejeaza-ti caminul familiei tale! Detectorul de gaze inchide gazul automat direct de la sursa!

Mai mult...
Click on the slide!

Centrale Termice

Platesti cat consumi

Centrala termica e furnizorul tau personal de caldura. Cu noi poti sa fii sigur ca alegi cel mai bun echipament…

Mai mult...
Click on the slide!

Finanţare - CREDIT

Eficienta maxima

Credit pentru toate serviciile noastre!

Mai mult...

Contact rapid

Telefon
  • Telefon: 0723.598.524
  • Telefon: 0723.598.542
Home Servicii Instalatii termice
Instalaţii termice PDF

Instalaţiile termice joacă rolul de transportator al agentului caloric de la producătorul (centrala termică în cazul nostru) său către consumatori (radiatoarele din fiecare cameră), aşadar transmiţând căldura acolo unde este nevoie de ea. O instalaţie termică nu ar trebui să fie ea însăşi consumator

(deci să piardă căldură pe parcurs), limitând astfel procentul aferent radiatoarelor şi deci eficienţa per total a sistemului, fără posibilitatea de reglare. În cazul unei instalaţii termice cu Centrală Termică de apartament şi radiatoare, scopul final este încălzirea spaţiilor prin intermediul radiatoarelor montate, alimentate cu agent termic produs de centrala termică şi transportat prin instalaţia termică de pompa de recirculare a centralei termice.

În cazul în care nu aveţi nevoie de căldură într-o anumită cameră decât la un nivel minim, radiatorul poate fi reglat, ori prin robinetul prezent în dotarea sa la achiziţie, ori printr-un robinet termostatat. Diferenţa dintre cele două este că robinetul clasic are un reglaj static, pe când cel termostatat va opri accesul agentului termic în momentul în care termostatul o dictează. Avantajul robinetului termostatat este o mai bună utilizare a agentului termic, per total instalaţie, fiecare cameră/radiator primind exact cât are nevoie pentru a menţine temperatura în limitele impuse de termostat.

Materialul folosit pentru instalaţiile termice în cadrul firmei noastre este polipropilena. Modalitatea de montaj este similară sistemului de ţevi clasic, cu fiting-uri la îmbinări realizate prin lipire directă a pieselor preîncălzite. Aceasta permite o etanşeitate perfectă în condiţiile unui montaj standard. Ţevile sunt de culoare albă în general, o culoare neutră care se potriveşte oricărui tip de amenajare interioară pe care aţi putea-o avea în casa dvs.

Spre deosebire de ţevile de cupru, acest sistem este mult mai sigur în a vă apăra de eventualele arsuri provocate de contactul cu ţevile cu agent termic la o temperatură de 70-90°C, inevitabile în cazul ţevilor de cupru, acesta fiind recunoscut ca un foarte bun conducător de căldură (folosit des pentru obiecte ca radiatoare pentru componente electronice,schimbătoare de căldură etc). Veţi fi probabil foarte recunoscător pentru că nu mai trebuie să vă bateţi capul cu încă o sursă de pericol pentru copilul dvs. Preţul materialului este de asemenea cu cca 50% mai mic decât în cazul ţevilor de cupru şi nu “beneficiază” de efectul de oxidare prezent la cupru.

Firma noastră execută instalaţii termice cu ţeavă de polipropilenă